Ingebruikname nieuw clearinghuis materieel

Naar agenda
17/4/2020 Clearinghuis

Maandag 20 april 2020 wordt het nieuwe clearinghuis materieel in gebruik genomen.

Om de migratie zorgvuldig te laten verlopen betekent dit dat vanaf vrijdag 17 april vanaf 17.30 uur het clearinghuis wordt dichtgezet en niet kan worden gebruikt.

Voor web-portal gebruikers betekent de ingebruikname van het nieuwe clearinghuis dat men vanaf maandag een nieuwe gebruikersinterface krijgt. Als het goed is, is vrijwel iedereen hiervoor al geautoriseerd.

Mocht dit niet gelukt zijn door de 403 melding dan is er een alternatieve manier van inloggen beschikbaar via een sms code.

De handleiding treft u HIER

Het Clearinghuis Regresschades voorziet in de mogelijkheid om als aansprakelijke partij alleen het schadenummer toe te voegen aan het dossier, zonder direct op een voorstel  aansprakelijkheid te reageren. Deze werkwijze kunt u HIER downloaden.

Gebruikers die gebruik maken van een backoffice koppeling ondervinden als het goed is van het nieuwe clearinghuis niets.

Indien u een technisch incident ervaart kunt u hiervan melding maken bij service@sector-orange.com. Dit geldt zowel voor web portal gebruikers als voor partijen die gebruik maken van een backoffice koppeling.

Voor gebruikersvragen is een gebruikershandleiding beschikbaar en is het mogelijk hiervoor het webinar van 13 maart terug te kijken. Beiden zijn ook te vinden op onze website.

Heeft u toch nog functionele vragen of opmerkingen dan kunt u deze stellen via secretariaat@seps.nl.

Meer nieuws

Top