FAQ (zakelijk)

Wat is de aansluitprocedure voor Mobielschademelden?

Aansluiten op Mobielschademelden als verzekeraar, volmacht of leasemaatschappij is eenvoudig en snel te realiseren.

U kunt de formulieren 'intentieverklaring' en 'inrichtingsdocument'invullen en de ingevulde formulieren - samen met een afbeeldingsbestand van uw bedrijfslogo - naar secretariaat@seps.nl opsturen. Het aansluiten duurt een aantal werkdagen. De formulieren treft u HIER.

U ontvangt bericht zodra de aansluiting gereed is. Tevens ontvangt u van de Stichting EPS een deelnemersovereenkomst Mobielschademelden.

Voor het gebruik van Mobielschademelden dient u te beschikken over een geldig Digitaal Paspoort met autorisatie voor Mobielschademelden. Deze autorisatie kunt u aanvragen bij ABZ. Dat kan via support@abz.nl of telefoon 0800-2555229

Hoe kan ik als professionele partij een dossier van Mobielschademelden inzien?

U ontvangt per e-mail een link naar het schadedossier. Om het dossier te openen heeft u een geldig geautoriseerd ABZ Digitaal paspoort nodig.

Ik kan niet inloggen in Audaflow. Ik kan niet inloggen via de link die ik per e-mail heb ontvangen. Wat nu?

Om in te kunnen loggen in de Audaflow omgeving moet u gebruik maken van een Digitaal paspoort van ABZ. Dit paspoort moet geautoriseerd zijn voor uw Audaflow-omgeving. Neem contact op met de supportdesk van ABZ en vraag of uw digitaal paspoort geautoriseerd is voor Audaflow. 

Als u wilt inloggen volgt een pop-up waarin u uw digitaal paspoort moet selecteren. Als u deze pop-up niet ziet verschijnen en er wordt gevraagd om een Single Sign-On username and password in te vullen, is uw digitaal paspoort wellicht niet goed geïnstalleerd. Neem contact op met de supportdesk van ABZ of ga naar https://dp/abz.nl om uw digitaal paspoort te testen en controleren.

Wat is de Profile Editor voor Mobielschademelden?

Het is mogelijk om in Mobielschademelden zelf het beheer te voeren over teksten. Bijvoorbeeld voor het herstellen van glasschades of om zelf een tekst te maken bij het afronden van de schademelding in de app. Het beheer van deze teksten is mogelijk met de Profile Editor voor Mobielschademelden.

Hoe kan ik mij aanmelden voor de Profile Editor?

U kunt via support@abz.nl een formulier aanvragen voor Mobielschademelden Beheerde Profile Editor

Top